Haberler

I. Uluslararası Yüzey İşlem Sempozyumu Daveti

 

YÜZEY İŞLEMLERİ SEMPOZYUMU • Haziran 2011 • Maslak-İstanbul

13 Kasım 2009

Sayın Gültekin YILDIRIM

Yıldırım Elektrik Cihazları San. Tic. Ltd. Şti.

 

I. Uluslararası Yüzey İşlem Sempozyumu TMMOB Kimya Mühendisleri Odası ve Metalurji Mühendisleri Odası tarafından 09-10 Haziran 2011 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir.

 

Ülkemizde, Üniversitelerde ve araştırma geliştirme kurumlarında, yüzey işlem alanında çok yoğun çalışmalar yapıldığının bilincindeyiz. Çeşitli etkinliklerde alt başlık olarak ele alınan Yüzey İşlem ve Teknolojileri konuları bu sempozyumda daha geniş bir çerçevede ele alınacak ve değerlendirmeler yapılacaktır.

 

Sempozyumda, bu sektörde faaliyet gösteren üreticiler, pazarlamacılar, kullanıcılar ve araştırmacıların bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları, sektör ile ilgili uygulamaları, yenilikleri, sorunları ve çözümleri tartışmaları, ayrıca dünyada gelişen teknolojik uygulamaları da, yüzey işlem alanında çalışan bilim insanlarına, sanayicilere ve meslektaşlarımıza aktarmak amacıyla bir platform oluşturulması amaçlanmaktadır.

 

1. Uluslararası Yüzey İşlem Sempozyumu I. Danışma Kurulu Toplantısı 21 Kasım 2009 Cumartesi günü 14:00-17:00 saatleri arasında Sözbir Royal Residence Hotel (Paşalimanı Cd. No:4 Üsküdar/İstanbul - 0216 495 70 00) adresinde yapılacaktır.

 

Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

 

Saygılarımızla,

 

İrfan KAPTI

Sempozyum Koordinatörü

 

NOT: Katılım konusunda bilgi vermenizi rica ederiz

 


TMMOB Kimya Mühendisleri Odası / TMMOB Metalurji Mühendisleri Odası                                         

Neşet Ömer Sokak No:20, Kadıköy-İSTANBUL Tel: 0 216 330 91 78 Faks: 0 216 330 91 92

Web Sitesi : www.metalurji.org.tr/yuzey  E-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.