Sektöre Hizmeti Geçenler

Gültekin YILDIRIM

Gültekin Yıldırım
Yıldırım Elektrik Cihazları

Redresör üretiminde dünya teknolojisini ülkemize kazandırmış ve üretimini yapmaktadır. Kaplama Cetveli, Hull Cell Kabı, Hull Cell Cetveli ile Galvano Sektöründe İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları Kitabı, Modern Analiz Kitabı gibi galvanoteknikle alakalı bazı kitapların sektöre kazandırılmasını sağlamıştır.
İnternet Sitesi

İkitelli OSB Demirciler San. Sit. E1 Blok No:364-365  Küçükçekmece / İSTANBUL
Tel: (0212) 671 18 30 pbx  Faks: (0212) 549 18 13

1958 yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi Tepedelik Köyü'nde dünyaya gelmişim. İlkokulu Tepedelik Köyü'nde, Ortaokul birinci sınıfı Taşköprü'de okudum. O yıl İstanbul'a göç ettik.Ortaokul birinci sınıfı Çapa Ortaokulu'nda ikinci kez okudum. Başarısız olduğumdan okuldan ayrıldım.

Yokluk belasıyla hayatta ayakta durmaya çalıştım. Matbaada, oto tamircisinde ve bakkalda çırak olarak çalıştıktan sonra,1973 yılından itibaren önce Mercan Elektrik Cihazları'nda, daha sonra sırasıyla Pikesan Plastik, Mersan ELektrik Cihazları, Mızrak Ambalaj, Aslaner Oluklu Mukavva fabrikalarında çalıştım. Askerlik dönüşü Mersan Elektrik Cihazları'nda 1980 yılına kadar çalıştım. 1980 yılından bu yana Yıldırım Elektrik Cihazları olarak Redresör, Regülatör, Transformatör ve Test Cihazları üretmekteyiz.

Duygularımın Dili isimli şiir kitabı yayınlanmıştır.

ÖĞÜT

Alın teri bir emekse,
Varsın ziyan olmasın.
Çok istemek bir dilekse,
Varsın ziyan olmasın.

Gül, dalında güzeldir,
Yaban elde solmasın.
Bir genç çok zor yetişiyor,
Ömrünce kahrolmasın.

Giden gün geri gelmez,
Gelen gün mahvolmasın.
Adaletin adil olsun,
Kimse hesap sormasın.